Professionele Jaaropleiding Orthomoleculair therapeut voor honden

 

Welkom bij de introductie van de opleiding tot orthomoleculair therapeut voor honden, speciaal ontworpen voor professionals en aanbevolen door dierenartsen. Deze unieke opleiding biedt praktijkbegeleiding en stelt je in staat om je eigen bedrijf te starten in dit boeiende vakgebied. De opleiding is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten en is ontwikkeld door mijzelf als pionier op dit vakgebied met meer dan twee decennia ervaring in het werken met honden in binnen- en buitenland, waaronder huisdieren, straathonden en asieldieren.
Intussen heeft Eve Verstappen van Wildebeest Coaching, deze opleiding compleet gemaakt. Samen verzorgen wij jaarlijks dit intensieve professionele Academiejaar.

De opleiding, die één jaar duurt en online wordt aangeboden, omvat 22 lesdagen. Als professional of enthousiaste hondenliefhebber kun je vrijblijvend de informatiebrochure aanvragen en je tevens vrijblijvend inschrijven voor de wachtlijst voor het komende academiejaar (september-juli 2024/2025). Met deze unieke opleiding kun je je kennis en vaardigheden aanzienlijk uitbreiden en je professionele horizon verbreden in de fascinerende wereld van de orthomoleculaire therapie voor honden.

Vraag de brochure aan of verzeker je van je plek op de wachtlijst door te mailen naar: info@into-the-wild.nl
Let op: het aantal plaatsen voor de opleiding is beperkt vanwege de intensieve begeleiding die we onze studenten bieden.