Betere Hondenwereld

 

Door gebruik te maken van de diensten van Into the Wild, helpt u niet alleen uw eigen dier(en), maar ook de straathonden in Dharamsala, India.

Dharamsala ligt in de deelstaat Himachal Pradesh, in het noorden van India, tegen de Himalaya. Het is de woonplaats van His Holiness de Dalai Lama, geestelijk en spiritueel leider van Tibet (Tibetaans boeddhisme) en van de vele Tibetanen die in deze streek wonen, gevlucht uit hun thuisland Tibet vanwege de bezetting en onderdrukking door China.

In samenwerking met de NGO Tibet Charity werken we aan het welzijn van de vele straathonden en andere (zwerf)dieren in deze regio. We vaccineren ze tegen rabiës, steriliseren en castreren ze, zodat de populatie in toom wordt gehouden en het een enorme verbetering van kwaliteit van leven geeft voor zowel mens als dier . Tibetanen zijn gelukkig erg vredelievend en hebben respect voor alles wat leeft. Into the Wild heeft haar eigen Indiase dierenarts in dienst: dr. Mili Swali, een jonge gepassioneerde vrouw met een enorm groot hart voor dieren. Tevens beschikken we over onze eigen ambulance, zodat we gewonde dieren kunnen ophalen en naar de kliniek kunnen vervoeren.

Samen met Tibet Charity en de lokale bevolking zorgen we ervoor dat het welzijn van dier én mens in Dharamsala verbetert!

10% van de winst van Into the Wild gaat naar dit project en wordt besteed aan het welzijn van straathonden en alle andere dieren die onze hulp nodig hebben!